Privacy op deze website

We verzamelen en verwerken uw gegevens op deze website om te zien hoe de website wordt gebruikt. Als u akkoord bent, zullen we uw gegevens voor analysedoeleinden verzamelen en gebruiken. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie.

Privacybeleid

Manage services

Middelen: Voorbeelden

Toont 6 van 6 resultaten

Infographic Omgevingswet

De gemeente Leiden heeft een infographic gemaakt over de samenhang tussen Omgevingsvisie, Omgevingsplan en projecten.

Brochure Omgevingstafel

Wilt u initiatiefnemers attenderen op het bestaan van de Omgevingstafel? Deze tekst is geschikt voor een brochure. U kunt de tekst bewerken en op maat maken voor uw eigen doelgroep(en).

Brief Omgevingstafel

Als een inwoner of ondernemer een vergunning aanvraagt kunt u de initiatiefnemer uitnodigen voor de Omgevingstafel. Deze tekst kunt u -met kleine aanpassingen- gebruiken voor uw website.

Brief buurt betrekken

Inwoners en ondernemers met een plan, worden gestimuleerd om belanghebbenden te informeren. Deze voorbeeldbrief kan hen helpen bij het opstellen van een brief over hun idee of plan.

Leidraad participatie

U kunt zelf een leidraad participatie maken voor initiatiefnemers. Zo biedt u uw inwoners informatie over hoe zij hun omgeving bij hun plannen kunnen betrekken. De voorbeelden van gemeente Dalfsen en gemeente Bodegraven-Reeuwijk kunt u als inspiratie gebruiken voor uw eigen tekst. 

Gespreksverslag

Wilt u initiatiefnemers stimuleren om in gesprek te gaan met belanghebbenden? Faciliteer ze dan met dit format gespreksverslag. Dit format gespreksverslag is ter inspiratie beschikbaar gesteld door de gemeente Dalfsen.