Privacy op deze website

We verzamelen en verwerken uw gegevens op deze website om te zien hoe de website wordt gebruikt. Als u akkoord bent, zullen we uw gegevens voor analysedoeleinden verzamelen en gebruiken. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie.

Privacybeleid

Manage services

Middelen: Animaties

Toont 5 van 5 resultaten

Vergunningcheck en aanvragen

In deze animatie krijgt u uitleg over de Vergunningcheck en een aanvraag indienen. Het loket wordt stap voor stap toegelicht. De eerste zes minuten gaan over de Vergunningcheck. Vanaf minuut 6:10 gaat het over het indienen van een aanvraag.

Omgevingsvisie en Omgevingsplan

In deze animatie krijgt u uitleg over het omgevingsvisie en omgevingsplan. Het omgevingsplan maakt overheden inwoners en initiatiefnemers duidelijk welke ontwikkelingen en initiatieven mogelijk zijn binnen een gebied.

Omgevingsloket

​​​​​​​In deze animatie krijgt u uitleg over het digitaal omgevingsloket. Het nieuwe Omgevingsloket vervangt de bestaande loketten. Vanaf 1 januari 2024 kunt u een aanvraag doen in het nieuwe Omgevingsloket.

Participatie

In deze animatie krijgt u uitleg over de regels voor participatie uit die in de Omgevingswet staan. Welke mogelijkheden en verplichtingen zijn er voor overheid, inwoners en initiatiefnemers?

Omgevingswet

In deze animatie krijgt u een korte uitleg over de Omgevingswet. U krijgt met de Omgevingswet te maken als u iets wilt veranderen in uw leefomgeving vanaf 1 januari 2024.